teisipäev, 19. august 2008

Praha. L, 26.07

"This is the final call to the Czech Airlines flight to Prague.."

"Oota, vaatame veel selle xkcd koomiksi ära.. nii, lähme." Sergei lükkas läppari kokku, haarasime oma asjad ja ronisime viimastena lennukile.

Jerevani lennuni oli Prahas viis tundi aega, niisiis vahetasime 50EURi kohalikesse ühikutesse (spredi 12%), viisime pakid hoidu ja sõitsime linna. Praha oli laupäevaselt tühi ja uskumatult vaikne. Vinohradis ei paistnud esialgu hingelistki, kuid leidsime puude vahelt siiski ühe söögikoha. Õlu oli hea ja odav, liha aga laskis end oodata, sest iga teenindaja oli iseenda peremees ja lihapoisil jäi natuke selgusetuks, mida õllepoiss liha kohta öelnud oli. Kui liha viimaks saabus, pistsime selle mõne minutiga nahka.




Tagasi lennujaama, selgus ebameeldiv tõde, et pagasihoid maksis 6 EURi per kott, mitte kokku, mis lubas Sergeil avaldada arvamust tšehhide kohta. Arvestades meie kolme pisikest kotti, oli kulutus natuke tarbetu.

Lennust ei meenu muud, kui Airbusi ekraanid, mis lennuki asukohta näitasid. Lendasime küllaltki sinkavonka Jerevani kohale, vältides miskipärast Türgi õhuruumi. Maandumisel eriti ei plaksutatudki.

Sergei arvamus, et lennujaama on VIP vastuvõtt organiseeritud, osutus õigeks. Kohe sisenemisel seisis neiu nimesildiga, ning sõitsime autoga passikontrolli. Viisa (35EUR) saamisel tõrkeid ei tekkinud, ning tund pärast saabumist võisime juba hotellis põõnata.

Kommentaare ei ole: