teisipäev, 19. august 2008

Matkamas. N,14.08

Kuna igavus tahtis ära tappa ja malest oli ka juba kõrini, siis Reeda eestvedamisel tegime osa seltskonnaga väikesi matku. Teistele tehti mingit svaanide kultuuriprogrammi, mille keskne teema oli konjak, nagu pärast kuuldus.

Matkamine oli alguses päris harjumatu ja väsitav. Eriti kuna vihma sadas. Vihma lõppemine ja tee äärest maasikate söömine aitas siiski meeleolu tõusule kaasa. Käisime Zuguldi nõlval ja tegime Ušbast pilte. Õhtupoole tegime veel ühe matka teises suunas.

Usba varjus


Pärast matkamist ei jäänud sporti vähemaks, käisime koolimaja kõrval asuval platsil võrku mängimas. (Peletasime lapsed natukeseks ajaks eemale). Miša üks vendadest oli seal kehalise kasvatuse õpetaja. Ütles, et külas on kolm kooli, tema omas (keskkool) circa 300 last. Koolis toimus remont. Nägi välja umbes selline, nagu minu kool, kui ma kolmandas klassis käisin. Tüdrukud olid meie siinviibimise alguses kuulnud, et koolitöö pidavat peale hakkama siis, kui remont valmis saab.Võrkpall oli täitsa lõbus, Mariti servid lammutasid vastaste mängu mõnusalt.

Kuldar kuulis politseilt infot, et Lentehhis, teisel pool Zagari kuru, ei ole vene kontrollpunkti. Ei tea miks, kuid varem ei tulnud mõte politseilt infot küsida meile pähe.

Kommentaare ei ole: